Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Smederevka

сорта

Смедеревка

карактеристики

Суво бело вино со светложолта боја, освежувачки вкус и префинет мирис со тонови на диња и тропско овошје. Виното се одликува со полно тело и добро избалансирани киселини.

Температура на служење
  • 10°C
  • 12°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе