Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Rkaciteli Special Selection

сорта

Ркацители

карактеристики

Суво бело вино кое се одликува со златножолта боја и свежи овошни ароми на манго, праска, грејпфрут и ананас.

БЕРБА
Температура на служење
  • 10°C
  • 12°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе