Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Plavec

сорта

Плавец мал

карактеристики

Суво црвено вино со бледа рубин боја со зачинска нота на бел пипер, каранфилче и црна рибизла. Ова динамично вино има среден интензитет, омекнати танини и е со вкус на црвено овошје со пријатна киселкава свежина дополнета со растителни ноти.

БЕРБА
Температура на служење
  • 16°C
  • 18°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе