Chardonnay Oak Edition и Cabernet & Merlot Oak Edition 2015 – нова едиција во линијата „Special Selection“

Со Тиквеш, светот на голтка од вас!

Инспирирани од македонските мозаици кои се правеле пред векови, со трпение и љубов, камче по камче, ги создадовме нашите нови вина Oak Edition, кои се направени од најдоброто македонско грозје и одлежани во дабови буриња!

Вкусете ги сосема новите вина на нашиот пазар, кои се направени користејќи искуство и следејќи ги трендовите на производство и амбалажа на вината од новиот свет – Австралија, Нов зеланд. Како што секој чекор во нов, неоткриен град буди возбуда и емоции, така секоја голтка од Oak Edition вината буди желба за нови авантури, за уживање!

Вината се достапни на македонскиот и пазарите во регионот во ограничени количини.