Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Muscat Ottonel

сорта

Мускат отонел

карактеристики

Суво бело вино кое се одликува со светложолта боја со зеленкаста рефлексија, комплексни ароми на расцветан бозел, со ноти на нежни шумски плодови и овошни цветови. На вкус е префинето и нежно, со повкус на свежи цитрусни овошја.

БЕРБА
Температура на служење
  • 10°C
  • 12°C
Комбинација со храна

Пакување

Ви препорачуваме...

рецепт
наздрави со пријател
горе