Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Merlot

Merlot

сорта

Мерло

карактеристики

Квалитетно суво црвено вино со географско потекло од Тиквешкото виногорје. Виното се одликува со интензивна темноцрвена боја, изразено буке, хармоничен вкус и мирис.

Температура на служење
  • 16°C
  • 18°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе