Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Лозова ракија – Жолта

Низ многувековната традиција научивме грижливо да одгледуваме винова лоза…

Со љубов двоиме од виното и создаваме идеална основа за добивање на прочуената тиквешка лозова…

Секогаш ценета и секаде барана, зреена во дабови буриња под специјални услови, ви ја препорачуваме како најпрочуен македонски аперитив.

Пакување

наздрави со пријател
горе