Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Лозова ракија – Жолта VS

Ексклузивен спој на традиција, искуство и иновација.

Македонскиот премиум пијалак, ексклузивната ракија VS претставува хармонија на интензивен вкус и елеганција. Добиена е со внимателно одбрана комбинација на долго одлежани дестилати во дабови буриња. Ќе ве плени со комплексното и богато тело, аромите на какао и чоколада и уникатниот вкус со долг и нежен финиш.

Пакување

наздрави со пријател
горе