Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Kratošija

сорта

Кратошија

карактеристики

Квалитетно суво црвено вино со географско потекло од Тиквешкото виногорје. Виното се одликува со интензивна темноцрвена боја, со богат хармоничен вкус и пријатна арома.

Температура на служење
  • 18°C
  • 20°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе