Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Kratosija_Tradicionalni

Kratošija

сорта

Кратошија

карактеристики

Суво црвено вино. Виното се одликува со интензивна темноцрвена боја, арома на презреани шумски плодови и хармоничен вкус кој долго трае.

Температура на служење
  • 16°C
  • 18°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе