Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Kavadarka

сорта

Кратошија

карактеристики

Суво црвено вино. Виното се одликува со светлоцрвена боја, пријатен овошен мирис и лесен вкус.

Температура на служење
  • 16°C
  • 18°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе