Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Grenache Blanc

сорта

Гренаш бел

карактеристики

Суво бело вино со нежна светложолта боја, проткаена со зеленикави нијанси. Нежните цветни ароми и аромите на праска и диња, создаваат полно вино со заокружен вкус кој долго трае.

БЕРБА
Температура на служење
  • 12°C
  • 14°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе