Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Белан

сорта

Гренаш бел

карактеристики

Квалитетно суво бело вино со географско потекло од Тиквешкото виногорје. Виното се одликува со прозрачножолта боја, пријатен вкус и мирис.

Температура на служење
  • 10°C
  • 12°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе