Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Ergion

карактеристики

Квалитетно суво пенливо вино произведено по класичен метод. Комбинацијата на сорти за производство на ова пенливо вино дава одличен спој на свежина и овошност, хармонија и елеганција. Нежните и фини меурчиња создаваат кремаста текстура, заокружена со исклучително свежа завршница. Се препорачува како аперитив.

Температура на служење
  • 5°C

Пакување

наздрави со пријател
горе