Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Classic (Meni)

  • Smederevka
  • Temjanika
  • Chardonnay
  • Traminec
  • Belan
  • Roze
  • Kratosija
  • Vranec & Merlot
Температура на служење
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе