Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Chardonnay

сорта

Шардоне

карактеристики

Шардоне е квалитетно суво бело вино со интензивна прозрачна златно-жолта боја, со арома на цитрон, ананас, банана и диња. Се одликува со полно тело и со долга и елегантна горчливa завршница.

БЕРБА
Температура на служење
  • 10°C
  • 12°C
Комбинација со храна

Пакување

Ви препорачуваме...

рецепт
наздрави со пријател
горе