Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Chardonnay Oak Edition

сорта

Шардоне

карактеристики

Зреено во нови дабови буриња во период од 6 месеци. темножолта боја и изразени ароми на диња, манго и багрем, дополнети со ноти од ванила, кокос, тост и бадем. Освежителниот вкус открива орев, кафе и марципан.

БЕРБА
Температура на служење
  • 12°C
  • 14°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе