Категорија: Uncategorized

Vranec

сорта Вранец карактеристики Квалитетно суво црвено вино со контролирано географско потекло од Тиквешкото виногорје. Се одликува…

Merlot

сорта Мерло карактеристики Квалитетно суво црвено вино со географско потекло од Тиквешкото виногорје. Виното се одликува…