Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Cabernet Sauvignon

сорта

Каберне совињон

карактеристики

Каберне Совињон е суво црвено вино со пурпурноцрвена боја, дискретна овошна арома со траги на зачин и мириси на вишна, малина и на суво грозје. Се одликува со полно тело, добро избалансирани танини и со карактеристично елегантна завршница.

БЕРБА
Температура на служење
  • 16°C
  • 18°C
Комбинација со храна

Пакување

Ви препорачуваме...

рецепт
наздрави со пријател
горе