Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Cabernet & Merlot Oak Edition

сорта

Каберне совињон и мерло

карактеристики

Зреено во нови дабови буриња во период од 12 месеци. Вино со интензивна рубин-црвена боја со изразена арома на црно овошје, заокружена со ноти на црн бибер, чад и катран. Со полно тело и средна киселост и ароми на црно овошје и тост на непцето, ова суво црвено вино се одликува со меки и зрели танини и долготрајна завршница.

БЕРБА
Температура на служење
  • 16°C
  • 18°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе