Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Cabernet Franc Special Selection

сорта

Каберне франк

карактеристики

Суво црвено вино со рубин-црвена и изразени ароми на црно овошје, со ноти на црвен и црн пипер, чад и црно чоколадо. Во вкусот доминираат вишната, црвената пиперка и ликер од цреши. Ова вино има совршено балансирани вкусови, зрели танини, средно тело и долга завршница.

БЕРБА
Температура на служење
  • 16°C
  • 18°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе