Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Alexandria Rose

сорта

Мускат хамбург, мерло и каберне совињон

карактеристики

Полусуво розе вино со светло розова боја и изразени тропски ароми при што преовладува аромата на манго со ноти на бело овошје и ѓумбир. Вино со лесно тело и свежа киселост и балансирани ароми на праска, кајсија и диња.

БЕРБА
Температура на служење
  • 10°C
  • 12°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе