Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Alexandria Cuvée – Црвено

сорта

Мерло, вранец и каберне совињон

карактеристики

Квалитетно црвено вино, купажа (cuvée) од сортите вранец, мерло и каберне совињон со интензивна рубин-црвена боја. Се одликува со комплексни ароми на црвено и црно овошје – цреши, сливи, малини и црна рибизла, и ноти на сушен тутун, чад, црн пипер и цимет, вткаени во полното и заокружено тело, со силен зачински финиш.

БЕРБА
Температура на служење
  • 14°C
  • 16°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе