Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Alexandria Cuvée – Розе

сорта

Пино ноар, мерло и каберне совињон

карактеристики

Александрија куве розе е суво розе вино, купажа од од сортите пино ноар, мерло и каберне совињон. Се одликува со боја на лосос и со нежни мириси на роза, крушка, зрели праски и малини. На вкус освежително, со балансирани киселини и комплексни ароми на цреши и грејпфрут, со нежни ноти на портокал.

БЕРБА
Температура на служење
  • 10°C
  • 12°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе