Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години
законот им забранува консумирање на алкохол

Alexandria Red

сорта

Каберне совињон

карактеристики

Квалитетно суво црвено вино со контролирано географско потекло од Тиквешкото виногорје. Виното се одликува со темноцрвена-рубин боја, овошна арома со траги од мешавина на рибизли и вишни и полно балансирано тело во хармонија со долгиот финиш.

БЕРБА
Температура на служење
  • 16°C
  • 18°C
Комбинација со храна

Пакување

наздрави со пријател
горе